Lumify

Lån upp till 20 000 kr

Kreditupplysning genom Creditsafe

Löpande återbetalningstid

Åldersgräns på 18 år

Fakta

HogkostnadsKredit1
Grundat år2019
KreditupplysningCreditsafe
Tillåter anmärkningarNej
Utnyttjar BankIDJa
Krav för lånLåga
Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hållakonsument.se.

Detaljer

Maxbelopp70 000 kr
Löptider1 - 10 mån
Åldersgräns18 år

Kontakt

HuvudkontorLuma Finans AB
Hammarby Allé 93
120 63 Stockholm
KundtjänstTel.nr: 020-11 77 90

Mån-Fre 09-17

Om Lumify

Lumify är en ganska ny aktör på lånemarknaden. Hos dem kan du i dagsläget (2019) ansöka om ett lån på upp till 20 000 kronor. Dock är denna summan endast för återkommande kunder. Som ny kund hos dem kan du ansöka om lån upp till 6000 kronor. En genomsnittlig ansökan tar runt ett par minuter från dess att ansökan påbörjats tills den godkänts. Den kreditupplysning som görs är via Creditsafe. Om krediten beviljas så kommer pengarna in på ditt konto inom 15 minuter om du har SEB.

Övriga banker gör att pengarna kommer in under dagen om din ansökan beviljats under morgonen eller förmiddagen en helgfri vardag. Har ansökan beviljats under eftermiddagen eller kvällen alternativt under en helgdag så kommer pengarna in nästkommande helgfria vardag.

Låna via Lumify

Lumify passar bra att låna hos om det är så att du har behov av en mindre summa pengar. Det kanske inte är för att samla lån. Lumify är en produkt från Luma Finans AB och de är ett licensierat konsumentkreditinstitut som står under Finansinspektionens och Konsumentverkets tillsyn. Detta företag ingår i en nordeuropeisk finansiell koncern som är verksamma i Sverige och Danmark.

Fördelar med Lumify:

  • Snabbt beslut på din ansökan
  • Välj hur du vill betala tillbaka
  • Bekväm och enkel registrering, tillgänglig dygnet runt
  • Kreditupplysning via Creditsafe

Oftast så behöver du inte skicka in några dokument till Lumify, eftersom du identifierar dig med hjälp av BankID. Ibland kan det dock vara så att de behöver få in någon typ av dokument som styrker din inkomst. När det gäller återbetalning så kan du antingen betala tillbaka hela beloppet plus ränta på en och samma gång eller välja att betala in en förlängning av din betalningstid om du inte kan betala hela krediten inom första betalningsperioden.

Denna betalning består då av en förlängningsavgift, eventuell upplupen ränta samt en aviseringsavgift.

Bli den första att kommentera

  1. Samlingslån.se

    Denna artikeln har inte fått några kommentarer ännu. Har ni några frågor eller åsikter om denna artikeln kan ni alltid skriva en kommentar nedan under "Lämna ett svar".

Lämna ett svar

*