Om oss

Vad gör oss bäst på samlingslån?

Samlingslån.se skapades för att ge unika råd när det kommer till samlingslån. Med hjälp av information från lånforum.se, Sveriges största lånforum, kunde vi sätta ihop helt unika tips för hur man bör tänka.

Kreditgivarna är utvalda efter vilka som ger bra ränta, men även accepterar fler även om du har lågt kreditbetyg. Vårt mål är att ha överskådlig information så som tillgängliga belopp, löptider, information om kreditupplysning och om kreditgivaren tillåter anmärkningar.

Att hitta rätt samlingslån kan spara otroligt mycket pengar över tid, och att välja i djungeln mellan kreditgivare är inte enkelt. Genom denna sajt hoppas vi kunna göra valet enklare. Vi har självklart även gjort vår hemsida fullt tillgänglig i mobil och surfplatta också.

Angående annonser

Denna sida drivs med hjälp av affiliateintäkter. Det vill vi vara tydliga med. Varje gång någon tar ett lån via en länk får vi provision. På detta sätt kan vi aktivt underhålla och driva sidan vidare, vi hoppas det är en win-win för både dig som besökare och för oss. Vilka kreditgivare vi rekommenderar påverkas dock inte av provisionen.

Tack för din förståelse.

Besök gärna vår Facebook-sida

Den hittar du här https://www.facebook.com/Samlingslan/.

Trustpilot kan du även se vad ni tycker om oss.

Se vår senaste video på YouTube.

Vilka är vi på Samlingslån?

Samlingslån.se ägs och drivs av ett litet företag med tre anställda, som primärt jobbar inom finans. Vi har varit i branschen i över 10 år, vilket bara är några år efter att lån på Internet kommit igång på allvar runt 2006. Vågar säga att vi är rätt ensamma om denna långa erfarenhet bland jämförelsesidorna som finns.

Ägare
Per Renemark
Jungs väg 12f
39243 Kalmar
076-8758238

Öppettider

Mån-Fre 08.00-17.00


Copyright© 2024 - Samlingslån.se