Handelsbanken

15 alternativ till samlingslån hos Handelsbanken

Handelsbanken kräver hög kreditvärdighet så man gör bäst i att jämföra med 1-2 andra aktörer.

Se våra alternativ »

Privatlån upp till 150 000 kr

Personlig service dygnet runt

Kreditupplysning genom UC

Inkomstkrav 200 000 kr / år

Fakta

Grundat år1871
KreditupplysningUC
TjänsterPrivatlån
Billån
Bolån
Kontokredit
Utnyttjar BankIDJa

Detaljer - Privatlån

Maxbelopp150 000 kr
Tillåter anmärkningarNej
Löptider1 - 10 år
Ränta6.01%
AvgifterUppläggningsavgift 595 kr
Inkomstkrav200 000 kr / år
Åldersgräns18 år

Kontakt

HuvudkontorHandelsbanken Huvudkontor
Kungsträdgårdsgatan 2
106 70 Stockholm
Växel: 08-701 10 00
KundtjänstTel.nr: 0771-77 88 99
Dygnet runt personlig service

Om Handelsbanken

Handelsbankens historia går tillbaka till våren 1871. Det var då ett antal framträdande företag och personer inom Stockholms näringsliv grundade Stockholms Handelsbank. Detta gjordes efter en personkonflikt inom Stockholms Enskilda Bank. Åtta styrelseledamöter avgick och kort därefter beslöt dessa personer att de skulle bilda en ny bank. Eftersom Handelsbankens första styrelse till stor del kom att utgöras av tidigare medlemmar av direktionen för Enskilda Banken kom den nya banken länge i folkmun att kallas ”Frånskilda Banken”. Idag har Handelsbanken ett rikstäckande kontorsnät i Sverige, Storbritannien, Danmark, Finland, Norge och Nederländerna.

Denna bank har många olika tjänster som de erbjuder privatpersoner och företag. De har dock inga direkta samlingslån, utan det de kan erbjuda är blancolån. Det är dock så att de är ganska så stränga med att låna ut pengar. Du måste ha en städad ekonomi så väl som en hög kreditvärdighet. Den som vill samla sina lån brukar ju dessvärre sakna detta. Är det så att du vill ha ett samlingslån så kan det vara att rekommendera en låneförmedlare istället.

Samla lån med låneförmedlare

På marknaden idag så finns det flera olika låneförmedlare. De har dock en del gemensamma saker. Bland annat så samarbetar de alla med ett visst antal olika banker och kreditgivare. Det kan dock variera i hur många och vilka. Låneförmedlare är oberoende aktörer som hjälper dig att hitta det bästa lånet med den bästa räntan. När du gör en ansökan via en låneförmedlare så tas det endast en kreditupplysning via UC på dig. Denna får alla banker och kreditgivare tillgång till. När du ansöker om samla dina lån via låneförmedlare så kommer du att få förslag eller offerter från flera olika.

Hur fungerar det att ansöka via låneförmedling?

Det är enkelt att ansöka om ett samlingslån hos en låneförmedlare. Deras uppgift är att de ska matcha den summa du önskar med erbjudanden från de banker och kreditgivare som de samarbetar med. Du skickar helt enkelt in en ansökan, som i de allra flesta fall är kostnadsfri. Då görs en kreditupplysning på dig, via UC. En förfrågan till alla banker görs och de kan i sin tur erbjuda dig ett lån. Antingen på den summa du sökte eller mindre. Du väljer själv om du vill ta del av något erbjudande. Det är dock inget krav på att du tackar ja.

Bli den första att kommentera

  1. Samlingslån.se

    Denna artikeln har inte fått några kommentarer ännu. Har ni några frågor eller åsikter om denna artikeln kan ni alltid skriva en kommentar nedan under "Lämna ett svar".

Lämna ett svar

*