Klarna

15 Bästa Alternativen till samlingslån hos Klarna

Klarna erbjuder idag inte privatlån eller samlingslån så vi rekommenderar att ni jämför med andra kreditgivare.

Se våra alternativ till Klarna »

Enkel och väletablerad betalningstjänst

Individuell bedömning av kreditbelopp

Använder Creditsafe, UC kan förekomma

Dygnet runt kundtjänst via chatt

Fakta

Grundat år2005
KreditupplysningCreditsafe, UC
TjänsterDelbetalning
Faktura
Kreditkort
Utnyttjar BankIDJa

Detaljer - Delbetalningskonto

Maxbelopp50 000 kr
Tillåter anmärkningarJa
LöptiderLöpande
Ränta29.22%
AvgifterAdministrativ avgift 29 kr / mån
Åldersgräns18 år

Kontakt

HuvudkontorKlarna Bank AB (publ)
Sveavägen 46
111 34, Stockholm
KundtjänstTel.nr: 08-120 120 10
Mån-Fre 08-20
Lör, Sön 10-17

Kundservice via chatt tillgänglig dygnet runt.

Om Klarna

Klarna grundades i Stockholm 2005 och då med ett mål att kunna göra det enklare för människor att handla online. Under de år som gått sedan dess så har de utvecklats en hel del. Mycket tack vare att även tekniken har gjort det. Klarnas målsättning är än idag att göra betalningar på nätet enkla, säkra och smidigare. Klarna tillhör idag en av Europas största banker. De erbjuder betalningslösningar till 60 miljoner konsumenter och 130 000 butiker i 14 länder. De tjänster som erbjuds hos Klarna är direktbetalning, faktura och avbetalningar. Som kund kan man betala hur man vill och på ett enkelt sätt via ett klick. Dessutom kan man hantera alla sina köp i en app.

Under 2014 förvärvades SOFORT och Klarna Group skapades. Klarna har investerare bakom sig, bland annat Sequoia Capital, Bestseller, Permira, Visa och Atomico. Klarna erbjuder idag inte privatlån eller samlingslån på det sättet som andra banker gör. Så är du ute efter ett samlingslån, så kan du vända dig till en låneförmedlare.

Samla lån med låneförmedlare

Anledningen till att du behöver samla dina lån kan vara att du tidigare tagit flera lån och krediter med hög ränta. Det kan göra att du nu sitter med en hög månadskostnad. För att få bättre ekonomi så kan samla lån vara det rätta att göra. För att öka dina chanser till ett samlingslån så kan du ansöka via en låneförmedlare. Du har flera olika att välja på. Det som skiljer de olika åt är hur många olika banker och kreditgivare de samarbetar med.

En låneförmedlare är en oberoende aktör som hjälper dig med att hitta det bästa lånet, med bästa räntan. Det finns en stor fördel med att ansöka om ditt lån via dem. Det är att du får förslag på lån från flera olika instanser. En annan fördel är att det bara tas en enda UC på dig.

Hur fungerar det att ansöka via låneförmedling?

Välj den låneförmedlare som du tycker verkar bäst, eller den som har flest samarbeten. Sedan gör du så här:

  • Skicka in din ansökan till den låneförmedlare du valt
  • Låneförmedlaren du valt gör då en kreditkontroll via UC
  • Låneförmedlaren skickar ut förfrågan till de olika långivare de samarbetar med samt delger dem din UC
  • Om det finns långivare som kan och vill erbjuda dig ett lån utifrån din ekonomiska situation så kommer de skicka erbjudanden

Välj det lån som har bäst villkor och ränta. Du kan också välja att tacka nej till alla om deras förslag inte tilltalar dig.

Bli den första att kommentera

  1. Samlingslån.se

    Denna artikeln har inte fått några kommentarer ännu. Har ni några frågor eller åsikter om denna artikeln kan ni alltid skriva en kommentar nedan under "Lämna ett svar".

Lämna ett svar

*