Creditstar

Lån upp till 50 000 kr

Kreditupplysning genom Bisnode

Löptid upp till 3 år

Åldersgräns på 18 år

Fakta

HogkostnadsKredit0
Grundat år2011
KreditupplysningBisnode
Tillåter anmärkningarJa
Utnyttjar BankIDJa
Krav för lånNormala

Detaljer

Maxbelopp90 000 kr
Löptider6 mån - 2 år
Åldersgräns18 år

Kontakt

HuvudkontorCreditstar Sweden AB
Sankt Eriksgatan 117
113 43, Stockholm
KundtjänstTel.nr: 08 525 008 59

Mån-Fre 09-17

Om Creditstar

Creditstar är en långivare där du i dagsläget (2019) kan låna upp till 50 000 kronor. Detta företag har funnits sedan 2006 och är en internationell koncern. De erbjuder lån till privatpersoner via en snabb och enkel ansökningsprocess. Lånet har en relativt lång löptid. För att din låneansökan skall godkännas så ska du ha en fast årlig inkomst, vara minst 18 år, ha ett giltigt mobiltelefonnummer, vara bosatt i Sverige samt kunna identifiera dig via din internetbank. Du måste även få godkänt i kreditupplysningen som görs via Bisnode.

Låna via Creditstar

En ansökan kan du skicka in när du vill under dygnet. Dock handläggs de först under kundtjänstens öppettider. För att få ett lån måste du ha ett registrerat användarkonto på Creditstars webbplats. Du kan snabbt registrera dig och sedan ansöka om lånet. I samband med att du ansöker så kommer kundtjänst att ringa upp dig för att verifiera din ansökan. Om du redan har ett användarkonto, så är det bara att fylla i låneansökan med det belopp du vill låna.

Om du blir godkänd så kommer pengarna att hamna på ditt bankkonto rätt så snabbt. Det då Creditstar har konton i alla större banker. Det innebär att pengarna kommer att överföras till ditt konto som en intern överföring. Denna transaktion borde inte ta mer än 15 minuter, men kan variera mellan olika banker beroende på deras villkor.

Ansvarsfull utlåning

Ansvarsfull utlåning är ett av nyckelorden för Creditstars verksamhet. De beviljar bara ett lån om de är säkra på att du kan betala tillbaka det. Creditstar använder relevanta skuldregister och granskar sina kunders bankkontoutdrag. De har även en avancerad riskanalys och teknik för lånebeslut. Det gör att de kan ta ett ansvarsfullt beslut som uppfyller kraven som ställs enligt regler och lagar.

Bli den första att kommentera

  1. Samlingslån.se

    Denna artikeln har inte fått några kommentarer ännu. Har ni några frågor eller åsikter om denna artikeln kan ni alltid skriva en kommentar nedan under "Lämna ett svar".

Lämna ett svar

*